(on)breekbaar, kunst over kwetsbaarheid en kracht


(on)breekbaar, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk community art project waarvan een pilot uitgevoerd wordt in de Eindhovense wijk Doornakkers.
Nieuwsgierig? Lees meer bij projecten in uitvoering!
 Lees meer

Zomerweek over kwetsbaarheid en levenskracht


Maak uw eigen drieluik over dat wat u als kwetsbaar ervaart in het leven, over uw levenskracht, over de samenhang daartussen. U tovert een mooi houten kistje om tot uw eigen kunstwerk. Een drieluik in de vorm van een reisaltaar, koffertje of kunstkistje. Stap voor stap wordt u begeleid in het vormgeven van uw gevoelens en behoeften rondom dit thema.
In 2015 vindt de zomerweek plaats van 20 - 26 juli.Lees meer

Open atelier

Op dinsdagmiddag organiseert ComunicArte speciaal voor mensen met een smalle beurs een open atelier. U kunt werken met steen, hout, klei, papier, mozaïek en nog vele andere materialen. U werkt aan uw eigen werkstuk in uw eigen tempo. Van 13.30 -16.30u kunt u in mijn atelier aan de Bloemfonteinstraat terecht. De kosten bedragen € 5,- per week, vooruit te betalen per maand. Hierbij inbegrepen zijn de begeleiding, koffie en thee. Materiaalkosten worden apart afgerekend.

Expositie bij Vitalis Peppelrode


Van 12 februari tot 2 maart zijn beelden van mij te zien in Vitalis Peppelrode. De expositie bestaat uit beelden van de series Vrouwelijke levenskracht en Vrijheid.

De tentoonstelling is elke dag toegankelijk van 10.00 - 18.00u. Hij is te vinden op de eerste verdiepeing, naast de koffie- en ontmoetingsruimte.

Gebruik | © 2018 ComunicArte

Een coproductie van Mesman Teksten,
Metastudio Visuele Communicatie en Jixaw websolutions

Kunst en communicatie


ComunicArte werkt aan kunst, communicatie en community art. Kunst als krachtig communicatiemiddel, dat via beelden mensen verbindt. Communicatie als voorwaarde om een gemeenschap te kunnen zijn. ComunicArte brengt kunst en communicatie bij elkaar.

Communicatie is voor ComunicArte de basis. Zo alledaags als het uitwisselen van informatie voor ons is via een breed palet aan (technische) mogelijkheden, zo moeilijk is het om door te dringen tot de eigenlijke boodschap. Wat wil de ander nu eigenlijk zeggen? Geweldloze Communicatie maakt dat duidelijk en ComunicArte gebruikt deze methode om 'spreken met ons hart' mogelijk te maken.

Bij Community Art komen communicatie en kunst bij elkaar. Samen een kunstwerk maken om een gezamenlijke idee in een beeld vast te leggen. Als symbool en een permanent houvast. ComunicArte begeleidt het hele proces: van idee tot en met realisatie.

ComunicArte:
Alleen met het hart kun je goed zien; het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.

Antoine de Saint Exupéry